BEMUTATKOZÓ

Társaságunk a 2011-es alakulás óta kézi autómosó és gumi szerviz üzemeltetéssel, kézi autómosással, autó kozmetikai szolgáltatással, garázs takarítással, gumi szerviz szolgáltatás és tanácsadással foglalkozik.
Tevékenységeinkhez a törvény által előírt szakképesítéssel és szakmai vezetővel rendelkezik a vállalkozás. Kézi autómosó üzemeltetését a szerződéskötéstől számított legrövidebb időn belül (akár 5 munkanap) meg tudjuk kezdeni amennyiben a működéshez szükséges alapvető feltételek adottak (például: bejelentési kötelezettség teljesíthetősége, kialakított helyszín, áram, víz, csatorna).

Az elmúlt több mint 10 év alatt több szakmai tanácsot adtunk például 2018-ban
József Nádor téri mélygarázs kézi autómosó kialakítása érdekében.

A SPIwash csapatának célja, hogy Partnerei számára a legmagasabb minőségi színvonalon szolgáltatásokat végezzen, legyen szó akár egyedi vagy folyamatos megrendelésről. A SPIwash szavatolja az elvégzett munka minőségét. Az elmúlt időszakból több év gyakorlattal rendelkezünk mélygarázs teljes üzemeltetésében, őrzésében, takarításában és a kapcsolódó rendszerek használatában és felügyeletében (parkolási rendszer: SKIDATA, DESIGNA, SWARCO / Tűzvédelmi rendszer: Schrack / Biztonsági rendszer: DSC,PARADOX / Kamera rendszer: Techson, Hikvision, Dahua),
dokumentumok vezetésében, önellenőrzések és karbantartások tervezésében és végrehajtásában.

Tevékenységünket a hatályos jogszabályok ismeretével és betartásával,
jogszerű foglalkoztatás keretei között, megbízóink érdekeinek, üzleti titkainak megőrzésével,
jó hírnevüknek szem előtt tartásával folytatjuk. Társaságunk a feladatait a törvények, a szabályozó rendeletek, a megbízó külön utasításai,
belső szabályzatai, munkavédelem, tűzvédelem, katasztrófavédelem előírásai és a kapcsolódó
jogszabályok alapján fegyelmezetten, megbízhatóan a megrendelői elvárásokra figyelemmel látjuk el.
A SPIwash Magyarország Kft. érvényes tevékenységi felelősségbiztosítással rendelkezik, feladatainak ellátásához alvállalkozót nem von be.

Referenciák:
– OTP Bank
– Magyar Fejlesztési Bank
– Commerzbank
– Magyar Nemzeti Bank
– Unicredit Bank
– Közlekedési Koordinációs Központ
– Magyar Közút
– Exim Bank
– Pannonia Bio
– Tegee Hungária
– Stark Hunting
– Liberty Square Parking Kft.
– Tőzsdepalota Kft.